Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Şeytan'a Adanmak ve Üşengeçlik

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Emin değilseniz şimdilik adanmanızı ertelemeniz daha iyi olur. Emin olmak içinse siteyi okumalısınız. Eğer "bir şeyler nasıl işliyor, tarihte neler oldu, şu konu hakkında insanların düşüncesi nasıl" soruları ve merakı sizi rahatsız etmiyorsa okumak da zor olabilir. Ancak ilk girişinizi zorlayarak yapın, eminim ki bir noktadan sonra merakınızı cezbedecek içeriklerle karşılaştıkça siteyi daha bir tutkuyla okuyacaksınız.

İyi günler.

Şeytan'a adanmak aradan çıkarılması gereken bir şey değildir. Hayatının en önemli ilk adımını atmaktır. Üşengeçliğiniz sağlık sebepli de olabilir. Bazen sadece tembel olduğunuzu düşünürsünüz fakat kan değerlerinize detaylı baktırdığınızda acilen takviye almanız gereken vitaminler, mineraller falan olduğunu görürsünüz. Bu basit bir şey değil ve tembellik bunun en hafif sonucu. Sağlık sıkıntınız yoksa zihniyetinizi değiştirmelisiniz. Şeytan ve Şeytan'ın dini aradan çıkarılacak, ertelenecek bir şey değildir. Zaten gönül bağı kurduğunuzda ciddi şüphelerle yaşamıyorsunuz; çok kolay bir biçimde akıyor her şey. Birçok kişi adanmak için çok beklememiştir. Şahsen öylesine araştırırken mıknatıs gibi çekildim ve kitlendim bu dine. Azazel'i kafamdan çıkaramıyordum ve O'na bakarak uyuyordum Spiritüel Satanizm'i ilk keşfettiğim günlerde, yani adanmamdan birkaç ay öncesinde. En temel meditasyonları yapın bir süre ve bu dinin sizin için uygun olup olmadığına bırakın ruhunuz karar versin. Ayrıca mavi enerjiyle çalışmalısınız bence biraz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back