Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İstemsizce içten geçen saygısızlık sayılır mı ?

anonymous042

Member
Arkadaşlar psikolejik sorunlarımdan dolayı istemsizce içimden aptalca şeyler geçiyor tanrılarla ilgili saygısız şeyler , daha sonra bu şeyden dolayı özürdiliyorum ama tanrılar benden soğur mu bu yüzden ?

Zannetmiyorum ve bu durumun insanın 'anarşist?' doğasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Garip bir örnek olacak ama Sarıklı Pislam hocaları bile bu durumu yaşayan insanların bunu fazla kafaya takmaması gerektiğini söylüyor. Bizim durumumuzda bu biraz da Tanrıları iyi tanımamakla ilgili olabilir, özellikle de yeni SS'ler bunu yaşayabilir sanırım. Hiç olmaması daha iyi ama geliştikçe bu durum azalır, fakat Tanrılar acayip derecede korkunç ve kötü bir şey yapmadığınız ve yapsanız da pişman olmadığınız sürece sizden soğumaz.

Arkadaşlar psikolejik sorunlarımdan dolayı istemsizce içimden aptalca şeyler geçiyor tanrılarla ilgili saygısız şeyler , daha sonra bu şeyden dolayı özürdiliyorum ama tanrılar benden soğur mu bu yüzden ?
Hayır istemsizce gelen bu düşünceleri kontrol edemediğiniz için bunlardan sorumlu değilsiniz. Ancak bu düşüncelerin varlığını hatırlamak bu düşüncelerin aklınıza daha çok gelmesine sebep olacaktır. Bu tarz istemsiz saygısızlıkların sebebi ruhunuzda biriken düşman enerjileri olabilir. RTR yaparak tüm Yahudi lanetlerini ters çevirin ve ruhunuzu temizleyin. Bir süre sonra bu düşünceler de kaybolacaklar. Onları umursamayın ve üstüne düşünmeyin.

Aniden gelen düşünceler anlamsızdır, sizin kontrolünüzde olmayan düşünceler aklınıza bazen kendiliğinden geliyorsa
"Boşluk meditasyonu" yapıp zihninizin kontrolünü elinize alabilirsiniz. Hayır merak etmeyin sizden soğumazlar Tanrı/ça'lar sizin zihninizi,ruhunuzu ve kalbinizden geçenleri biliyorlar zaten kasıtlı olarak böyle birşey yapmadığınız sürece aniden gelen her hangi bir düşünceyi Tanrı/ça'ların önemseyeceğini zannetmem.

Bu durumun sebebi psikolojik sorunlar değil. Yaşayan her insanın aklından "sapkın" ve "kötücül" düşünceler geçiyor. Bu inkâr edilemez ve kesin bir şeydir, fakat bunların çoğu irademiz dışında gerçekleştiğinden bir önemi yoktur. Tanrılar da bunu umursamayacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back