Esenlikler,
Bu gönderiye bir güncelleme mesajı yazmak istiyorum. Aylardır uyuşturucu kullanmadım. Aylardır sigara kullanmadım, haftalardır da alkol kullanmadım. Sıra şimdi şeker bağımlılığım gibi şeyler ve diğer kötü alışkanlıklarımı yenmek var. Eğer gerektiğince kendinize inanıp bunu irade edebilirseniz hepsini aşabiliyorsunuz arkadaşlar. Bilirsiniz imgelemek çok önemli bir şey, mesela gidin aklınızda kendinizin en iyi versiyonunu imgeleyip hayal edin. Madde bağımlılığı sizi o kadar kötü etkileyecek ki, her gün dibe batacaksınız. Her gün daha da kötüye gideceksiniz. Beyninizin dengesini bozacaksınız ve artık madde hariç size hiçbir şey etki etmeyecek, hiçbir şey belki huzur, mutluluk vermeyecek. Bağımlılığın son durağı olarak görülebilen bir durum zaten bu, artık her şeyi geçip sadece maddeyi arzulama hissi. Çünkü bütün hisler madem beyinde, benim hayatım realist olduğumda bile iyi olsun kötü olsun, kafam yeterince "güzel"ken ve "iyi" hissediyorken, ne yapayayım dış dünyayı diyorsunuz. Ama hayatınızın ellerinizden kaydığını fark ettiğinizde her şey farklı gelmeye başlıyor. Hele ki, bu sitedeki SS'lerin sorgulama olarak bir derinliği olduğu için, bu tür duygu durumuna düştüğünüzde her şey anlamsız gelmeye bile başlayabiliyor. Ciddi manada filmlerde o saçmalanan, büyüyle vs. uğraşan delirir imajını bizzat yaşadım arkadaşlar. Çok zor zamanlardı, fakat geçti. Beni yaradana beni yarattığı için, evrenin varlığı için, varoluşsal sancı çekip haykırıyordum. Bir gün birisinin gelip her şey geçti, her şey geride kaldı gibi sözleriyle bu bahsettiğim zamanlara bakmayı çok isterdim, lakin şunu anladım ki kendinizi kendiniz kurtaracaksınız. Kimse sizi kurtarmayacak, kurtarmaya yeltense bile siz bunu gerçekleştiren olmalısınız. Ve bunun motivasyon bilinciyle yaşamalısınız. Kayre Şeytan!