Herr Himmler siyanür içip intihar etmişti, keyfinden mi yaptı? hayır; zor durumdaydı
(tutsak düşmüştü) ve yakalanıp işkenceye maruz kalarak ülkesinin sırlarını ele verme ihtimalindense ölmeyi tercih etti. Bunu keyfinden yapmadığı ve Spiritüel gelişmişliği olduğu için Leydi Lilith gibi Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız tarafından bizzat kurtarıldı.
Sizin durumunuz nedir? ülkeniz işgal edildi ve çok önemli bilgilere sahipsiniz ve tutsak düşmekten mi korkuyorsunuz? hayır. O halde evet, intihar çok kötü.
Ayrıca neden böyle bir gönderi paylaştınız ki? size gelecek cevapları biliyorsunuz, herkes "evet, intihar kötü" diyecek; aksi düşünülemez. Fakat varsayalım, ne olduğu belirsiz biri çıkıp "kanka bakma bunlara, intihar süper; gümlet kafayı" derse onca insanın söylediklerini bırakıp bu kişiye hak vererek intihar mı edeceksiniz? bunu yapacak kadar aptal olmadığınızı Zevizm forumlarını keşfetmenizden anlıyorum, öyleyse neden böyle bir soru sordunuz? ilgi için mi?
Ben işlerin hiçbir zaman iyi gitmeyeceğini düşünüyorum ve intihara olumlu bakıyorum.
Halihazırda TSSB ile uğraşıyorum, aileden gelen ve bende de gözükmeye başlayan sağlık problemlerim var; tüm bunlarla uğraşırken kendimden çok değer verdiğim iki insanı kaybettim; birisini kendi irademle hayatımdan çıkardım, diğeri ise intihar etti. Tüm bu şeyler 5-6 aylık süreç içinde yaşandı. Aptal motivasyon sayfaları "Beyler, her şey en kötü hale gelirse intihar edip kurtuluruz!" diyordu ki geçmişte ben de bu aptal söyleme hak veriyordum; şuan hayatımın açık ara en kötü dönemindeyim, fakat intihar mı ettim? hayır, eder miyim? etmem. Böyle dönemler bazen geçer, bazen geçmez ve ruhumuza işler; bizim bir parçamız olur. Fakat bu tarz dönemlerin Tanrılara yakınlaşmak için gayet iyi olduğunun bilincindeyim, bu 5-6 aylık süreçte kendimi fazlasıyla geliştirdim; eğer ben yaptıysam çoğu kişi yapabilir, aksini söyleyenler de tembellik yapıyor demektir.