Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İntiharın hiç geçer yolu yok mu? Her şey kesin mi?

Aratos666

New member
Esenlikler. Gerçekten her şey dediğiniz gibi mi? Ben işlerin hiçbir zaman iyi gitmeyeceğini düşünüyorum ve intihara olumlu bakıyorum. Çok mu kötü intihar?

İntihar, hem ruhuna hem de hayatına zarar verir ve büyük ihtimalle ölüme son saniyeler kala pişmanlık duyarsın. Hayat acılarla dolu, bunu biliyorum; bir acının yerini başka bir acı alır her zaman. Ama ayakta duruyoruz ve biz boşuna yaşamıyoruz. Bir amacımız var kendimizi, hayatımızı geliştirmek, dünyaya katkı sağlamak ve ölümsüzlüğe ulaşmak için çabalıyoruz. Yarın ne olacağı belli değil hayat sürprizlerle dolu. En önemlisi, tanrılar bizimle. Onlardan yardım isteyin ve çabalayın.

İntihar etmek için ya çok cesur ya da çok korkak olmak gerekir, çünkü insan kendi canını alması, bu dünyanın en zor işidir. Ya da yaşanamayacak sorunlara göğüs germeyecek kadar inanılmaz korkak olması gerekir. İntihar, sadece düşmana esir düştüğümüzde veya kalıcı bir şekilde hapiste olduğumuzda düşünülebilir. Onun dışında gereksizdir, hem sizi hem de karmanızı etkiler. Aslında bu da tanrısallığa giden bir yoldur. Hayat önümüze engeller koyabilir bazı insanların daha fazla engeli olabilir. Ben de harika bir hayat yaşamıyorum, hatta intihar düşüncelerim oldu. Ama bu inanç ve forumdaki dostlarım beni kendime getirdi.

Centil bir ruha sahip olmanın potansiyelini sanırım kimse anlamıyor. Kundalini yılanına sahip olmanın potansiyelini de kimse anlamıyor. Tanrıların bize olan desteği sonsuz iken "ben oynamıyorum" diyenleri de anlamıyorum. Kendini geliştirip evrende ne istersen yapabilecekken neden kelimenin tam anlamıyla bedenini kaybetmek ve ruhuna zarar vermek gibi bir şeyi insanlar istiyor? Eskiden aynı şeyleri ben de düşünmüş biriydim ama ne kadar çocuksu bir düşünce olduğunu artık anlıyorum, hayatın "karanlık" olmasını artık güzel bulduğumu söyleyebilirim.

Hayatta neyin ne olduğunu, bize en fazla ne sağlayabileceğini, ondan neler bekleyebileceğimizi iyi bilmek gerekli. Buna beklentiler konusunda gerçekçi olmak deniyor. Peki intihar nedir? Neden onu "çözüm" olarak görüyorsunuz? Birçok kişi size aynı şeyleri söyleyecek fakat yine de anlamayacaksınız. İntihar nedir? Bedenini kaybetmek anlamına geliyor, hatta yok olma ihtimaliniz de var. Peki siz ne istiyorsunuz? Gerçekten yok olmak mı? Eğer istediğiniz buysa, pekala intihar çözüm sayılabilir, durmayın. Bir şeylerin iyi gitmemesinden yakınıyorsanız bir şeylerin iyi gitmesini bekliyorsunuz demektir. Peki bir şeylerin iyi gitmesini isteyen birisi intiharı çözüm olarak görebilir mi?

İntihar hiçbir şeyi sihirli şekilde düzeltmeyecek, çünkü böyle bir şeyi bekleyemezsiniz. Onun işlevi bu değil. İntihar yanlış demiyorum. Yok olmak isteyen birisi için gayet doğru. Fakat lütfen, bir şeylerin düzelmesini isteyen birisi intihardan bahsetmesin. Ne istediğinizi iyi bilmelisiniz. Yok olmak mı istiyorsunuz? İntihar çözüm. Bir şeylerin düzelmesini mi istiyorsunuz? Meditasyon çözüm, ve Tanrılar orada.

İntihar ne yasaklı bir şey, ne de kimsenin bunu yapmamanız için size yalvaracağı bir şey. Hayatta intihar da var, çünkü mümkün. İntiharı ne kadar "yasaklı" bir şey olarak görürseniz ona farkında olmadan o kadar çekileceksiniz. Yasaklı falan değil, isterseniz gidin yapın. Fakat lütfen ne beklediğinizi bilerek yapın. Bir şeylerin düzelmesini istiyorsanız YAPMAYIN. Çözüm bu değil. Bu mantıksal açıdan YANLIŞ. İntiharın size sağlayabilecekleri bu değil. Ne istediğinizi bilin ve ona göre hareket edin.

İntiharın iyi bir şey olduğunu söylemeye çalışmıyorum, yok olmak istiyorsanız ideal, hatta mükemmel! Yok olmak iyi bir şey mi, ASLA. Kimse de size bunun aksini SÖYLEMEYECEK.

Herr Himmler siyanür içip intihar etmişti, keyfinden mi yaptı? hayır; zor durumdaydı (tutsak düşmüştü) ve yakalanıp işkenceye maruz kalarak ülkesinin sırlarını ele verme ihtimalindense ölmeyi tercih etti. Bunu keyfinden yapmadığı ve Spiritüel gelişmişliği olduğu için Leydi Lilith gibi Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız tarafından bizzat kurtarıldı.

Sizin durumunuz nedir? ülkeniz işgal edildi ve çok önemli bilgilere sahipsiniz ve tutsak düşmekten mi korkuyorsunuz? hayır. O halde evet, intihar çok kötü.

Ayrıca neden böyle bir gönderi paylaştınız ki? size gelecek cevapları biliyorsunuz, herkes "evet, intihar kötü" diyecek; aksi düşünülemez. Fakat varsayalım, ne olduğu belirsiz biri çıkıp "kanka bakma bunlara, intihar süper; gümlet kafayı" derse onca insanın söylediklerini bırakıp bu kişiye hak vererek intihar mı edeceksiniz? bunu yapacak kadar aptal olmadığınızı Zevizm forumlarını keşfetmenizden anlıyorum, öyleyse neden böyle bir soru sordunuz? ilgi için mi?

Ben işlerin hiçbir zaman iyi gitmeyeceğini düşünüyorum ve intihara olumlu bakıyorum.
Halihazırda TSSB ile uğraşıyorum, aileden gelen ve bende de gözükmeye başlayan sağlık problemlerim var; tüm bunlarla uğraşırken kendimden çok değer verdiğim iki insanı kaybettim; birisini kendi irademle hayatımdan çıkardım, diğeri ise intihar etti. Tüm bu şeyler 5-6 aylık süreç içinde yaşandı. Aptal motivasyon sayfaları "Beyler, her şey en kötü hale gelirse intihar edip kurtuluruz!" diyordu ki geçmişte ben de bu aptal söyleme hak veriyordum; şuan hayatımın açık ara en kötü dönemindeyim, fakat intihar mı ettim? hayır, eder miyim? etmem. Böyle dönemler bazen geçer, bazen geçmez ve ruhumuza işler; bizim bir parçamız olur. Fakat bu tarz dönemlerin Tanrılara yakınlaşmak için gayet iyi olduğunun bilincindeyim, bu 5-6 aylık süreçte kendimi fazlasıyla geliştirdim; eğer ben yaptıysam çoğu kişi yapabilir, aksini söyleyenler de tembellik yapıyor demektir.

Esenlikler. Gerçekten her şey dediğiniz gibi mi? Ben işlerin hiçbir zaman iyi gitmeyeceğini düşünüyorum ve intihara olumlu bakıyorum. Çok mu kötü intihar?
Hayatta en nefret ettiğim ve üzüldüğüm birşey bu. tanımadığım biri bile olsa intihar düşünmesi beni yıkıyor. biz hayata böyle şeyler için gelmedik. bende bu psikolejiden çok geçfim kollarımı yardım geçmeyen izler bıraktım çok pişmanım keşke yapmasaydım ama zaman geri alınmıyor. belki intihar etseydim daha da pişman olucaktım ve düzeltebilicek hayatım olmıyıcaktı. lütfen sonunu düşünerek yaşayın herşeyin. intihar düşünmek yerine mutlu olmaya çalışın düşünün bişeyler bulun size fayda sağlıyıcak hemde aktivite eğlence olucak. ve bu psikoleninin geçici olduğunu bilin. insan istedikten sonra herşeyi başarır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back