Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnisiyasyon

Herainette

New member
Ben Şeytan'a en ihtiyaç duyduğum anda zararlı bir kişiden öğrensem de karşıma çıktı. Tamam ben buyum dediğim zamanlarda spiritüelsatanizm.org dan olabildiğince okumaya çalıştım(Aile sorunları). O zararlı kişiden inisiyasyon'u öğrendiğim an yapmak istedim ve 4 Temmuz'dan beri inisiye oldum. O anda farkındaydım bunu yapmalı mıyım diye soruyordum çünkü kendimi yeterli hissetmiyordum ama doğru olan buydu. Maalesef ki şuan hala düzgünce öğrenemiyorum çok fazla sorunum var bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum. Elimde olmayan sorunlardan dolayı sadece geceleri araştırıp okuyabiliyorum fakat gece olduğu için etkili olmuyor ayrıca ben rahatlıkla yapmak istedim için rahat olmadan yapınca aklımda kalmıyor. Bu beni cidden çok üzüyor, inisiye olmama rağmen yerimden kalkamıyorum. Ne yapmam lazım ? (Şu an Güç Meditasyonları'nı not alıyorum)

Ben Şeytan'a en ihtiyaç duyduğum anda zararlı bir kişiden öğrensem de karşıma çıktı. Tamam ben buyum dediğim zamanlarda spiritüelsatanizm.org dan olabildiğince okumaya çalıştım(Aile sorunları). O zararlı kişiden inisiyasyon'u öğrendiğim an yapmak istedim ve 4 Temmuz'dan beri inisiye oldum. O anda farkındaydım bunu yapmalı mıyım diye soruyordum çünkü kendimi yeterli hissetmiyordum ama doğru olan buydu. Maalesef ki şuan hala düzgünce öğrenemiyorum çok fazla sorunum var bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum. Elimde olmayan sorunlardan dolayı sadece geceleri araştırıp okuyabiliyorum fakat gece olduğu için etkili olmuyor ayrıca ben rahatlıkla yapmak istedim için rahat olmadan yapınca aklımda kalmıyor. Bu beni cidden çok üzüyor, inisiye olmama rağmen yerimden kalkamıyorum. Ne yapmam lazım ? (Şu an Güç Meditasyonları'nı not alıyorum)
Elinizden geleni yaptığınız sürece, yollar sizin için yavaş yavaş açılacak emin olun. Bu yolların açılmasını hızlandırmak için ruhunuzu da açmalısınız. Sadece araştırmak ile kalmayın, yapabildiğiniz en kısa zamanda meditasyonlara da başlayın. Birçok yerde ve zamanda meditasyon yapabilirsiniz. Olabildiğince sakin alanları seçin.
Çabalarınız gerçekse, Şeytan Baba bunu görüyor olacak. Birçoğumuzu dikkatle ve önemle izliyorlar.

Esenlikler. Okuduğunuz bilgileri zamanla öğrenebilirsiniz. Bu konuda kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.

Önemli olan zihniniz, ruhunuz, karakteriniz ve bedeninizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz. Tanrılara karşı saygı ve içtenlik ile mi yaklaşıyorsunuz. Onları ve rehberliklerini anlamak için çabalıyor musunuz...

Çabanın az olmasıda önemli değil, önemli olan yavaşta olsa ilerlemek ve yükselmektir.

Her insanın hayatında sorunlar vardır. Sorunlarınız üzerine düşünüp, bunları nasıl doğru bir şekilde çözebilirsiniz bulup, çaba gösterebilirsiniz. Gelişim, doğru pratik ve emek ile her sorun çözülebilir. Çözemediğiniz sorunlar hakkında bizlerede danışabilirsiniz.

40 Günlük Meditasyon Program'ına başlamadıysanız bugün başlayabilirsiniz.

Bu sitede yazan yazıları yavaş yavaş okuyun. Menüden sırayla ana yazıları okuyabilirsiniz. Forumlarda da bir çok soruya cevap verildi, anahtar kelimeler ile merak ettiğiniz konular üzerine arama yapıp, eski cevaplarıda okuyabilirsiniz.

Aramıza hoşgeldiniz. Size başarılar dilerim. 🕊

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back