Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnisiyasyon Yapmadan Önce Gördügüm Rahatsiz Edici Kabus

00mans0n

New member
Esenliklerle

Konuya direkt giriş yapıyorum ayrıca gördüğüm rüya yüzünden hala adanmamı yapmadım.

Rüyayı size şöyle özetliyeyim

Rüya kendi evimde geçiyor ve bir grubun içerisindeyim hiçbir sıkıntı yok sonrasında, grubun bulunduğu odayı terk edip kendi odama geçip uyuyorum. Sonrasında kapı tıklatmalarına uyanıp kapıyı açmaya çalıştığımda 3 defa sanki kapıyı birisi tutuyormuş gibi çektiğim yerin tersine bir kuvvet oluşuyor ve en sonunda kapının arkasındaki grup kapıyı açıp (ellerinde makasa benzer kesici aletler var) odaya dalıyor (suratlarında rahatsız edici bir gülümseme) rüya orada bitiyor ve uyanıyorum.

Sizce bu rüya neyi temsil ediyor veya anlamı ne beni aydınlatırsanız sevinirim.

Adanma öncesinde veya sonrasında bu tür deneyimler yaşamak olağandır; zira düşman, henüz yolun başında olanları bu şekilde caydırmayı amaçlar. Bu tür olaylara önem atfetmeye hiç gerek yok, zira düşmanın etki alanı bu sınırlardan öteye geçemez. Adanma ritüelini gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Adanma öncesinde veya sonrasında bu tür deneyimler yaşamak olağandır; zira düşman, henüz yolun başında olanları bu şekilde caydırmayı amaçlar. Bu tür olaylara önem atfetmeye hiç gerek yok, zira düşmanın etki alanı bu sınırlardan öteye geçemez. Adanma ritüelini gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.
Öncelikle bu kadar hızlı bir şekilde dönüş yaptığınız için içtenlikle teşekkür ederim.

Ayrıca bu kabusları önleyecek bir fikir önerir misiniz ?

Ayrıca son birkaç gündür olağan dışı şekilde titriyor (bu yazıyı yazarken bile) bunun hakkında bir fikriniz var ise söylerseniz çok mutlu olurum efendim.

Öncelikle bu kadar hızlı bir şekilde dönüş yaptığınız için içtenlikle teşekkür ederim.

Ayrıca bu kabusları önleyecek bir fikir önerir misiniz ?
Koruma auranıza yoğunlaşın, Tanrılara seslenin ve yardımlarını rica edin. En yakın zamanda adanmanızın da yardımı olacaktır.

Esenlikler,

Ya buna benzer rahatsız edici bir olay yaşamıştım bir keresinde. Ama konu açılmışken söyleyeyim dedim. SS olduktan kısa bir süre sonra (galiba ilk ay da yaşandı) ailemle bir tartışma yaşadım; bana zorla kelime-i şehadet getirmem için baskı yaptılar. O iğrenç, pislamik sözü söyledim. Hala utanç verici bir anı benim için. Fakat bunu ben istemeden, zorla yaptırdılar. Bu yüzden SS’likten çıkmış falan olmuyorum değil mi? Çünkü benim ruhumun ve zihnimin kapıları sonuna kadar Lord Şeytan Babamıza açık. Ona olan sevgim ve sadakatim sonsuz.

Esenlikler,

Ya buna benzer rahatsız edici bir olay yaşamıştım bir keresinde. Ama konu açılmışken söyleyeyim dedim. SS olduktan kısa bir süre sonra (galiba ilk ay da yaşandı) ailemle bir tartışma yaşadım; bana zorla kelime-i şehadet getirmem için baskı yaptılar. O iğrenç, pislamik sözü söyledim. Hala utanç verici bir anı benim için. Fakat bunu ben istemeden, zorla yaptırdılar. Bu yüzden SS’likten çıkmış falan olmuyorum değil mi? Çünkü benim ruhumun ve zihnimin kapıları sonuna kadar Lord Şeytan Babamıza açık. Ona olan sevgim ve sadakatim sonsuz.
Hayır, bu tür şeylerin bir önemi bulunmuyor. Şeytan ve Tanrılar her şeyi görüyorlar ki içinizde olanı da biliyorlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back