Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnancım yok.

Aratos666

New member
Esenlikler. Meditasyon ve büyülere inancım yok. Dolayısıyla şevkle yapamıyorum. Nasıl şevkle yapabilirim?

Meditasyona dair bir inancınızın olmadığını söylüyorsunuz ancak yine de yapmak istiyorsunuz, burası çelişkili oluyor zira meditasyon inanç gerektiriyor. Meditasyon, zihnin güçleri ile enerjiyi yönlendirmeyi temel alır. Bu sürece inanmadığınız takdirde bir şey yapamazsınız.

Meditasyona dair bir inancınızın olmadığını söylüyorsunuz ancak yine de yapmak istiyorsunuz, burası çelişkili oluyor zira meditasyon inanç gerektiriyor. Meditasyon, zihnin güçleri ile enerjiyi yönlendirmeyi temel alır. Bu sürece inanmadığınız takdirde bir şey yapamazsınız.
Evet, bir çeşit yanılgı var bende. Yapmak istiyorum tabii, zorluyorum bile.

İnanmak ya da inanmaya zorlamak yerine hissetmeye çalışsan daha yardımcı olur belki ne dersin?

Lord Thoth rirüelini yaptın mı? Ne durumda şu an denemelerin falan?

[Yaşınızı belirtecek söylemlerde bulunmayın.]

Anladığım kadarıyla, meditasyondan mucizevi bir etki veya ani bir değişim beklentisi içindesin. Bu beklenti, hayal gücünde seni meditasyona istekli kılıyor. ama, meditasyona dair inancın olmadığı ve (tahminimce) bir tık üşengeç olduğun için düzenli denemiyorsun ve yapmaya değer bulmuyorsun doğru mu?

Anladığım kadarıyla, meditasyondan mucizevi bir etki veya ani bir değişim beklentisi içindesin. Bu beklenti, hayal gücünde seni meditasyona istekli kılıyor. ama, meditasyona dair inancın olmadığı ve (tahminimce) bir tık üşengeç olduğun için düzenli denemiyorsun ve yapmaya değer bulmuyorsun doğru mu?
Doğru.

İnanmak ya da inanmaya zorlamak yerine hissetmeye çalışsan daha yardımcı olur belki ne dersin?

Lord Thoth rirüelini yaptın mı? Ne durumda şu an denemelerin falan?

[Yaşınızı belirtecek söylemlerde bulunmayın.]
Yarın randevum var Lord Valefor yapacağım.

Esenlikler. Meditasyon ve büyülere inancım yok. Dolayısıyla şevkle yapamıyorum. Nasıl şevkle yapabilirim?
Bazı şeyleri kanıtlı görebiliyor ve yapabiliyoruz işin sırrı kendi gözlerinizle görmek anlamak. Bir deneyin ve meditasyonun mantığını anlayın önce daha sonra bir kere inanarak bunu deneyin çünkü inanmak önemli ölçüde rol oynar enerjiyi anlayabilmek yönlendirebilmek kullanabilmek vs. vs. ve herşey için inanmak gereklidir. ve bu bizim elimizdedir, ayrıca şöyle de düşünebiliriz. inanmadığımız birşeyi başarabilmek çok zordur ama inanmak başarmanın yarısıdır derler.

>inanmanın başarmanın yarısı olması
>kanser hastalarında bile inanç ve pozitiflik olduğunda yüksek iyileşme oranları
>popüler astroloji zırvalarına rağmen inanmanın gücü
>günlük hayatta söylenilen sözlerin beyni bilinçaltından alttan alta etkilemesi

Bu tamamen normal. Zihin, kısa vadeli rahatlığa meyilli olduğu için disiplin gerektiren şeyler başta itici geliyor. Ama gerçek değişim, kararlılıkla gelir. Meditasyonun etkisini hemen görmek istemen doğal, ama bu süreç zamanla kendini gösterir. Tıpkı kas geliştirmek gibi, düzenli tekrarlarla zihnin de güçlenir ve odaklanman kolaylaşır. Büyük değişimler beklemek yerine, küçük adımlarla başlamak en iyisi günde birkaç dakika bile olsa istikrarlı olmak, zamanla alışkanlık haline gelmesini sağlar. Önemli olan inanıp başlaman, gerisi zaten gelecektir.

Ha bir de, boşluk meditasyonu gibi pratikler iradeni güçlendirir. Dini bir inancın olmasa bile bunları yapmak sana ciddi fayda sağlar. Sihirli bir şeyler bekleme; bir şeyi istiyorsan, tanrıya, büyüye ya da mistik nesnelere (aşırı)güvenme—kendine güven. Seni geliştirecek her türlü şeyi yap. Buradaki meditasyonların çoğu zaten senin gelişmen için var. Tabii yapıp yapmamak sana kalmış ama içten içe istiyorsun, o yüzden kendin için en iyisini yap.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back