Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnancım yok.

Aratos666

New member
Esenlikler. Meditasyon ve büyülere inancım yok. Dolayısıyla şevkle yapamıyorum. Nasıl şevkle yapabilirim?

Meditasyona dair bir inancınızın olmadığını söylüyorsunuz ancak yine de yapmak istiyorsunuz, burası çelişkili oluyor zira meditasyon inanç gerektiriyor. Meditasyon, zihnin güçleri ile enerjiyi yönlendirmeyi temel alır. Bu sürece inanmadığınız takdirde bir şey yapamazsınız.

Meditasyona dair bir inancınızın olmadığını söylüyorsunuz ancak yine de yapmak istiyorsunuz, burası çelişkili oluyor zira meditasyon inanç gerektiriyor. Meditasyon, zihnin güçleri ile enerjiyi yönlendirmeyi temel alır. Bu sürece inanmadığınız takdirde bir şey yapamazsınız.
Evet, bir çeşit yanılgı var bende. Yapmak istiyorum tabii, zorluyorum bile.

İnanmak ya da inanmaya zorlamak yerine hissetmeye çalışsan daha yardımcı olur belki ne dersin?

Lord Thoth rirüelini yaptın mı? Ne durumda şu an denemelerin falan?

[Yaşınızı belirtecek söylemlerde bulunmayın.]

Anladığım kadarıyla, meditasyondan mucizevi bir etki veya ani bir değişim beklentisi içindesin. Bu beklenti, hayal gücünde seni meditasyona istekli kılıyor. ama, meditasyona dair inancın olmadığı ve (tahminimce) bir tık üşengeç olduğun için düzenli denemiyorsun ve yapmaya değer bulmuyorsun doğru mu?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back