Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnancımız da yasaklı olan ilişki türleri var mıdır ?

Xaji

Member
Merhaba, esenlikler.

İnancımızda yasaklı olan cinsel istekler ve ilişkiler var mıdır? Örneğin, ayıptır söylemesi, "fuckbuddy" olmak veya üçlü ilişkiler yapmak ya da "cuckquean" gibi şeyler. Bunlar kişiye göre değişir mi, yoksa Tanrılarımız tarafından kötü bir bakış açısı olarak mı görülür? Şu an bunları yazarken bile utançtan terledim. Bu durumu merak ettiğim için sordum. Asıl sorum ise şu: Bu soru beni ilgilendiriyor gelecek için, bekaret önemli midir? Böyle şeylere dikkat edilmesi gerekir mi? Daha önce ilişkilerim olmuştu ama hiç cinsellik konusuna girmemiştim şansım olsa bile. Belki ayrılırız diye, gerçekten ruh eşimle bunu yaşamak isterdim. Ancak karşımızdaki insan bu düşüncede değilse, ne yapılmalı? Daha önce yaşamışsa.

Esenlikler,

Tanrılar cinsel tercihlerimiz ve cinsel yaşantımız konusunda bizi özgür bırakmıştır. Fakat Ensest,Pedofili,Tecavüz gibi insanlık dışı davranışlar ise lanetlenmiştir. Bu durumda dilediğiniz kişi/kişiler ile rızaları dahilinde özgürce cinselliğinizi yaşayabilirsiniz. Kaldı ki cinsellik yaşamgücünü arttıran muazzam bir pratiktir.

Bunun yanında kişisel olarak partner seçiminde gerçekten derin bağlar kurabileceğiniz, seks esnasında enerjileri hissedebileceğiniz partnerler seçmenizi öneririm. Fakat dediğim gibi yukarıdaki davranışlar dışında bir kısıtlama bulunmuyor.

Kendi ırkınızdan olan kişilerle ensest-pedofili veya rıza dışı ilişkiler dışı cinsellik yaşayabilirsiniz.

Bekaret konusu ise tamamen size bağlı. Kendi düşünceme göre cinsellik, bekaretten çok daha yüksek bir şey. İki veya daha fazla ruhun enerjilerinin zevk ile birleşmesi ve sonucunda yaşam gücünün ortaya çıkması...

Sevgilimin daha önce yaşadığı cinsellik beni niye etkilesin ki? O, cinselliğini yaşarken zevk almıştır ve bu gerçekten harika bir şey. Fakat daha önemli olan şey sevgilimin şu an bir başkasıyla değil, benimle olmasıdır.

Bu noktada şöyle bir soru ortaya çıkıyor, Forumda veya ToZ'da okuduğum bilgiye göre ırk karıştırmak yasak, doğum kontrolü ile girilmiş ve çocuk doğurma amacı gütmeyen bir cinsel ilişki de bu kapsama dahil mi oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
Esenlikler.

Bu noktada şöyle bir soru ortaya çıkıyor, Forumda veya ToZ'da okuduğum bilgiye göre ırk karıştırmak yasak, doğum kontrolü ile girilmiş ve çocuk doğurma amacı gütmeyen bir cinsel ilişki de bu kapsama dahil mi oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
Esenlikler.
Evet, direkt ruh ile ilişkilidir. Yine de zarar görürsünüz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back