Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İmgeleme Ve Rün Kullanımı Hakkında Soru

Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Bright Truth‘a ve Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Argus said:
Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Esenlikler,

1- Eğer enerji çekimi gibi amaçlar için soruyorsanız, doğrudan bölgeye çekebilmek daha ideal olacaktır ancak endişelenmenize gerek yok, zira çekim/titreşim işleminden sonra sonra enerjinin, bu çakraları güçlendirdiğini olumlayabilirsiniz.

2- Ehwaz rününü kullanabilirsiniz.

İyi geceler.

Argus said:
Esenlikler,

Ek olarak ikinci sorunun cevabında imgelemeyi yeşil yapabilirsin geçen forumda okumuştum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back