Bundan 3 gün önce sanırım yatmadan önce aklımdan şeytan şeytan diye söyledim ama odaklanarak sonra normalde ben kafam siyahtır hiçbir görüntü görmem bir seyi hayal etmek istesem edemem gelmez o görüntü ama şeytan şeytan deyince yani bir nevi zikir edince aklıma bir sürü görüntü geldi sürekli farklı yerdeyim bazen net bulanık karışık görüntüler geliyor bunu şeytan diye zikir edince bir nevi ona benzendigini düşünüyorum ne kadar çok şeytan dersen o kadar onun özelliklerine sahip olursun bu bence böyledir ki zaten kendim de gördüm gerçekten yalan söylemiyorum veyahut abartmıyorum veya kuruntu değil uydurma değil gerçekten oluyor ama benim sormak istediğim şey şu o gece evet belki 1500 ler kere demisimdir şeytan ve birçok görüntü gördüm istemeden sonrasında ertesi sabah uyandım kursa giderken herkesin bana baktığını gözlerin üzerimde olduğu düşüncesi algısı başladı ve ellerimi oynattigimda sanki bütün gözler bana çevrilmiş gibi düşünüyordum hani rahat değildim bir korku vardı insanlardan çekinir oldum korkar oldum böyle biri değilim ama işte şeytan şeytan diyince bunlar oldu ve birdaha böyle bişey yapmadım çünkü çok kötü şeyler oldu bunun sebebi hani düşman saldırısı parazit gibi şeyleri zaten bende biliyorum ama şeytan demem belli ki enerji veriyor bana güçlendiriyor beni ki düşman varlıklar bana saldırmış devam edim mi yoksa bırakım mı ?