Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İçimde olan kuşkular Tanrılara ihanet gibi olur mu ?

anonymous042

Member
Merhaba , çok konu açmamın bir sakıncası varmı bilmiyorum ama bence fazla konu olması forumun aktifliği açısından önemli. Konuya dönüyorum. aklıma ve içme inancımla ilgili şüpheler/kuşkular girmesi Tanrılarımızı rahatsız eder mi , Tanrı/çalar benden bu yüzden soğur mu. Ve ihanet gibi algılanır mı. Böyle gözükmesinden korktuğum için arasıra adanma duasını okuyorum ve onlara sadıklığımın sevgimin ve dostluğumun onlara ait olduğunu söylüyorum.

Hayır, buna kızmazlar. Fakat bazı şeyleri takıntı hâline getirmemeye çalışın. Cevap arayışında olmakla zihinsel olarak engeller yaratmak farklı şeylerdir. Tanrılar, gelişiminizin baltalanmasına hoş yaklaşmazlar.

Hiçbir SS yargısının ve ilerleme iradesinin baltalanmasını kabul etmemelidir. Eğer kafanızda bir soru varsa, Tanrılara dua edin ve yönlendirmelerini rica edin.

Tanrılar bariz bir nankörlük ya da ihanet söz konusu değilse, anlayışla karşılarlar. Fakat aşmanız gereken bir sorunu sarmala çevirip kendinize bariyerler örüyorsanız, bu onların tepkisini çeken bir durumdur. Dediğim gibi, onların da endişesi olduğu üzere, sizin kendi gelişiminiz sizin de endişeniz olmalıdır ve bu konuda herhangi bir zihinsel ya da duygusal engel oluşturmamalısınız.

Tanrılar, sizin gelişiminize ve samimi dualarınıza sevinirler. Kendi gelişiminizi pişmanlık ya da şüphe gibi şeylerle gölgelemeyin.

Hayır, buna kızmazlar. Fakat bazı şeyleri takıntı hâline getirmemeye çalışın. Cevap arayışında olmakla zihinsel olarak engeller yaratmak farklı şeylerdir. Tanrılar, gelişiminizin baltalanmasına hoş yaklaşmazlar.

Hiçbir SS yargısının ve ilerleme iradesinin baltalanmasını kabul etmemelidir. Eğer kafanızda bir soru varsa, Tanrılara dua edin ve yönlendirmelerini rica edin.

Tanrılar bariz bir nankörlük ya da ihanet söz konusu değilse, anlayışla karşılarlar. Fakat aşmanız gereken bir sorunu sarmala çevirip kendinize bariyerler örüyorsanız, bu onların tepkisini çeken bir durumdur. Dediğim gibi, onların da endişesi olduğu üzere, sizin kendi gelişiminiz sizin de endişeniz olmalıdır ve bu konuda herhangi bir zihinsel ya da duygusal engel oluşturmamalısınız.

Tanrılar, sizin gelişiminize ve samimi dualarınıza sevinirler. Kendi gelişiminizi pişmanlık ya da şüphe gibi şeylerle gölgelemeyin.
Yani çok kötü hissediyorum ama işte ya diğer dinler gerçekse falan diye şüphe giriyor ancak ben Şeytanı ve Tanrıları aynı zamanda Satanizmi kanıtlı gördüğüm için bu yolu seçmiştim ve herşey beni ona çekip hissettirip yönlendirmişti. Birde ölümden sonrası için kuşkulanıyorum, ne önerebilirsiniz bunlar için ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back