Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Üzerimde mühür taşırken özel şeyler yapmam Babamıza saygısızlık olur mu

anonymous042

Member
Merhabalar, bayadır aklıma takılan birşey ancak Satanas babamız buna karışmaz diye düşünüyorum. Koluma onun mührünü çizerek taşıyorum sevdiğim için ve ona daha yakın hissedebilmek için. ancak mühür üzerimdeyken özel aktiviteler şeyler yapmam saygısızca olur mu ? silip çıkarmak daha saygısızca gördüğüm için silmemeyi tercih ettim.

Bence burada önemli olan niyet. Babamıza olan sevginizi takdir ediyorum, ama vücuda dövme veya mühür çizmeye gerek yok bence, çünkü zaten onun mühürü kalbimize ve ruhumuza çizili. Ben de bir tişört görmüştüm, üzerinde bir sürü Tanrı ismi ve mühürü vardı ama giyemiyorum dışarıda maalesef. Ama illa çizmek isterseniz, sorun olmaz gibi ama lavaboya falan girerken saygısızlık olabilir bence.

Hayır, fakat kolunuza çizmeyin; aslında sorun yok, mesela dövme falan olabilir fakat kola geçici bir kalemle çizilince sürekli silinip duruyor ki bunun hoş olmadığını düşünüyorum. Bunun yerine metalci mağazalarına gidip bulursanız kolye ucu ya da yüzük şeklinde alabilirsiniz, bulması zordur belki fakat taşıyıp çıkarması daha kolay ve zahmetsiz olur.

Bu söylediğime karşın Satanas Babamızın mührü ülkemizde hoş şekilde bilinmiyor, bir kaç ay önce yaşanan malum olayda Babamıza iğrenç ve alçakça iftiralar atıldı; yani kolye alacaksanız ulu orta göstermekten ziyade tişörtünüzün içine falan sokun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back