Anaxar
New member
Esenlikler, düzenli olarak her gece 3. göz ve çakralarım üzerine çalışmalar yapıyorum. Ancak son zamanlarda bu çalışmaları yaparken ışığa aşırı duyarlılık geliştirdiğimi fark ettim. Bunu öyle hafif bir duyarlılık olarak algılamamanız için örneklendireyim. Aura temizleme ve koruma auralarımı Surya mantrası ve rünlerle birlikte yapıyorum ve bu rün titreşimlerinde enerjinin de benim söyleme şeklimle eş değer bir şekilde adeta bir ışık formuna bürünmüş, gözüme doğru bir flaş tutulup durmadan açılıp kapanıyor gibi imgelemeleri oluyor. Ne kadar üzerine uğraşsam da bunu durduramıyorum, bir raddede rahatsız edici olmaya başlıyor. Bilgisayarımın ışığı veya telefon ekranından yansıyan ışık dışında karanlık bir ortamda meditasyonumu yapıyorum ve özellikle 3. Gözüme çalışmaya başladığım anda bilgisayardan sızan ufak ışık -kendimden uzak tuttuğum halde- katlanılmaz bir hal alıyor. Bu şekilde ışığa aşırı duyarlılık göstermem normal midir? Bunun daha az rahatsız edici olması için önerebileceğiniz bir şey var mı?