Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Özel eğitimli bireyler ve çocuklar hakkında ?

Baron Hope Von Blossom

Well-known member
Esenlikler

Şimdi bilindiği üzere yeryüzünde normal insanlar gibi olmayan ve kolay bir haraketi bile otomatik olarak yerine getiremeyen insanlar var. Bu insan özel eğitim gereksinimi olan insanlar diyoruz. Bizim bu tür insanlara karşı yaklaşımız nasıl ve nasıl olmalıdır ?

İyi günler.

Bu insanların topluma kazandırılması için, onlara saygı duyulup; ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanması gerekiyor.

Altın çağda, herkes doğanın yasalarına uyduğunda, kimse böyle bir sorunla mücadele etmek zorunda kalmayacak.

Sokakta, spor salonlarında, hatta her şeye rağmen okullarda böyle insanları görünce onlara olan saygım artıyor. Gelecek için dünyanın sahip olması gereken ruh bu.

Esenlikler

Şimdi bilindiği üzere yeryüzünde normal insanlar gibi olmayan ve kolay bir haraketi bile otomatik olarak yerine getiremeyen insanlar var. Bu insan özel eğitim gereksinimi olan insanlar diyoruz. Bizim bu tür insanlara karşı yaklaşımız nasıl ve nasıl olmalıdır ?

İyi günler.
Esenlikler,

Şeytan Baba'nın veya Tanrı/çaların gözünde bahsettiğiniz durum bizim için de geçerli. Onlara göre spiritüel boyutta "basit" olan şeyleri yapamıyoruz, Tanrı/çalar gibi değiliz ve özel eğitime ihtiyacımız oluyor. Buna rağmen bu konuda hiçbir Tanrı/çanın bize karşı olumsuz bir bakış açısının olmadığını biliyoruz.

Bana göre bu insanlara bakma şeklimiz Tanrı/çaların bize bakma şekli gibi olmalı.

İyi günler.

Bu insanların topluma kazandırılması için, onlara saygı duyulup; ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanması gerekiyor.

Altın çağda, herkes doğanın yasalarına uyduğunda, kimse böyle bir sorunla mücadele etmek zorunda kalmayacak.

Sokakta, spor salonlarında, hatta her şeye rağmen okullarda böyle insanları görünce onlara olan saygım artıyor. Gelecek için dünyanın sahip olması gereken ruh bu.
Otizmli ve zihinsel engelli olanlardan bahsediyorum. Yanlış anlamış olabilirim ama sanırım fiziksel engeli olan insanlardan bahsediyorsunuz, değil mi ?

Bu arada bir ara benimle conversation başlatmanızı rica ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back