Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ölen kişi ardından ne yapılabilir?

Akay Alaz

Member
Ben günlerdir Mattia Ahmet Minguizzi için ağlıyorum. Hem ruhunun huzuru için hem de katillerin gereken cezayı alması için ritüel yapmak istiyorum. Çok kalbimi dağladı bu kadar naif bu kadar masum bir çocuğun bir hiç için öldürülmesi. Ruhu için Sitri'nin Ritüelini yapmak istiyorum adalet için Lord Baelzebul'ın ki mi uygun olur? Fikirlerinizi söyler misiniz?

Ben Lord Baalzebul'ın "İlahi Adalet" için daha uygun olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda bu olayı hatırlattığınız için teşekkür ederim, Lordumuzun ritüelini yaparken bu konuyada kesinlikle değineceğim. Umarım hem maddi hem de ilahi bir şekilde cezalarını alır bu çocuğun katilleri.

Esenlikler. Katili bizzat tanımadığınız için bahsedeceğim şeyi yapması biraz zor olabilir, üstelik ilk etapta yapmanızı pek önermiyorum çünkü fazla güçlü bir çalışma; fakat eğer katil gereken cezayı almazsa ve içinizdeki öfke dinmezse bunu yapabilirsiniz, ayrıca kayda değer ölçüde gelişmiş olmanız lazım.

Direkt bir Tanrı Ritüeli yapacaksanız Lord Alastor yahut Lord Andras'ın Güç Ritüellerini yapabilirsiniz; Tanrılarımızdan yardım isteyip belirli ritüeller karşılığında size yardım etmelerini rica edebilirsiniz.

Lord Seth'in Ritüeli oldukça güçlüdür, fakat konu Ruh olunca Lord Anubis'in Ritüeli daha uygun olur diye düşünüyorum; ben de yakın zamanda kaybettiğim bir yakınım için Lord Anubis'in Ritüelini yapmıştım, insanı rahatlatıyor.

15 yaşındaki çocuktan ne istemişler, sokaklar çok tehlikeli oldu, can güvenliğimiz yok, belirli bir saatten sonra dışarda gezilmez oldu, umarım katilleri layık oldukları cezayı alsınlar, ibreti alem olsun, iyi akşamlar ŞEYTAN baba ey yüceler yücesi dünyamız bozuldu, bazı şeylere güç yetiremez olduk, hayatımızı yaşayamaz olduk, mutluluk bizden uzak oldu, eyyy ŞEYTAN baba duy feryadımızı kurtar bizleri artık, yeterki adalet sağlansın ölene kadar sana ritüel sözü veriyorum ZEUS baba, esenlikler

Esenlikler. Katili bizzat tanımadığınız için bahsedeceğim şeyi yapması biraz zor olabilir, üstelik ilk etapta yapmanızı pek önermiyorum çünkü fazla güçlü bir çalışma; fakat eğer katil gereken cezayı almazsa ve içinizdeki öfke dinmezse bunu yapabilirsiniz, ayrıca kayda değer ölçüde gelişmiş olmanız lazım.
Yazdığım çalışma moderasyona takılıp silinmiş sanırım, belirtilmediği için de Tanrı Ritüellerini yapmak için çok gelişmiş olmak lazım gibi bir anlam ortaya çıkmış. Tanrı Ritüellerini herkes yapabilir, benim bahsettiğim ve silinen çalışma element invoke etme üzerine kurulu oldukça tehlikeli bir çalışmaydı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back