Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ölümden sonrası bizler ne yapıcaz ?

Xaji

New member
Gece aklıma bu soru takıldı sitede ki ölümden sonra ne olur yazısını okumuştum öldükten sonra Yüce Babamız bizi koruma altına alıcak ve bu dünya da yeterince ruhsal olarak güçlenirsek tanrılarımızın yanında yer alıcakmışız fakat ondan sonra görevimiz ne olucak bizi neler beklicek orada dilediğimiz tüm hayallerimiz mi gerçekleşicek yoksa başka bir şeye mi hazırlık yapıcaz bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum

Spiritüel açıdan gelişerek Magnum Opus'u tamamlamayı ve Tanrı olmayı hedefliyoruz. Ardından, Tanrılarımıza Du'at'ta katılacak ve sonsuzluğa uzanan gelişim yolculuklarında onlara eşlik edeceğiz. Bu hedefe ulaşmak için birden fazla kez reenkarne olmak gerekiyor, bu nedenle ölüm sonrası Şeytan ve Tanrılar ruhlarımızı korur. Tanrılar, ruhlarımızı Du'at'a götürerek, güçlerimizi korumamızı ve doğru zamanda yeniden reenkarne olabilmemizi sağlar. Tanrı olmak, gelişim sürecinin bir adımıdır ve bu noktaya ulaştığınızda gelişiminiz sona ermez. Tanrı olduktan sonra da öğrenmeye, güçlenmeye ve gelişmeye devam edersiniz. Böylece varoluş yolculuğunuz olması gerektiği gibi devam eder.

Spiritüel açıdan gelişerek Magnum Opus'u tamamlamayı ve Tanrı olmayı hedefliyoruz. Ardından, Tanrılarımıza Du'at'ta katılacak ve sonsuzluğa uzanan gelişim yolculuklarında onlara eşlik edeceğiz. Bu hedefe ulaşmak için birden fazla kez reenkarne olmak gerekiyor, bu nedenle ölüm sonrası Şeytan ve Tanrılar ruhlarımızı korur. Tanrılar, ruhlarımızı Du'at'a götürerek, güçlerimizi korumamızı ve doğru zamanda yeniden reenkarne olabilmemizi sağlar. Tanrı olmak, gelişim sürecinin bir adımıdır ve bu noktaya ulaştığınızda gelişiminiz sona ermez. Tanrı olduktan sonra da öğrenmeye, güçlenmeye ve gelişmeye devam edersiniz. Böylece varoluş yolculuğunuz olması gerektiği gibi devam eder.
Teşekkür ederim reenkarne benim bildiğim yeniden insan vücuduna dönüşüp bir beden de yaşamak demek yeni bir bedene sahip olunca Du'at'da mı olucaz yoksa başka bir yerde mi
Bu sorum belki biraz çocukca gelebilir ama merak ediyorum bir gün Yüce Babamız layık görürse Tanrıların arasında yer aldığımızda dileklerimiz gerçekleşir mi en basitin den Nehir de hayal ettiğimiz kişi ile oturmak ya da kafamızda ki bir seneryonun gerçekleşmesi o hayali yaşamak gibi yoksa orada dilek ve hayaller olmaz sadece gelişim ve yola devam mı etmektir şimdiden teşekkürler cevabınız için

Teşekkür ederim reenkarne benim bildiğim yeniden insan vücuduna dönüşüp bir beden de yaşamak demek yeni bir bedene sahip olunca Du'at'da mı olucaz yoksa başka bir yerde mi
Bu sorum belki biraz çocukca gelebilir ama merak ediyorum bir gün Yüce Babamız layık görürse Tanrıların arasında yer aldığımızda dileklerimiz gerçekleşir mi en basitin den Nehir de hayal ettiğimiz kişi ile oturmak ya da kafamızda ki bir seneryonun gerçekleşmesi o hayali yaşamak gibi yoksa orada dilek ve hayaller olmaz sadece gelişim ve yola devam mı etmektir şimdiden teşekkürler cevabınız için
Reenkarne olmak, yeniden bir bedene sahip olmak anlamına gelir; ancak bu süreçte ruh formunda varlık gösterirsiniz. Eğer Tanrılar arasında yer alacak bir seviyeye ulaştıysanız, kendi isteklerinizi zaten kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Tanrılar kimseye doğrudan bir şey bahşetmez; size elde etmeyi öğretirler, böylece büyüyebilir ve öğrenebilirsiniz. Tanrılardan bir şeyler dilemeyi bırakın, aksine nasıl elde edebileceğinizi sorun ve rehberlik isteyin, hedefleriniz doğrultusunda harekete geçin. Dediğiniz gibi, bunlar genellikle bir çocuğun soracağı sorulardır. Eğer bir sevgili arıyorsanız, çevrenizde insanlarla tanışıp bir ilişki kurmak o kadar zor da değil, Tanrı olmanızı gerektiren bir şey hiç değil.

Artık insanlar bu dünyadan bıkmışlar, ölsemde kurtulsam diyorlar.İnsan bazen öyle oluyor, bu soruların sorulmasının kaynağı bu, hayata umutsuzlukla bakmakla oluyor, onun için acaba ölünce, rahatmı ederiz hesabı yapıyorlar, aynı hataları bende yaşadım ordan biliyorum,herşey bizim elimizde kardeşim ve şuna emin ol, o güç var bizde Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back