Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çok yalnızım

rehector

New member
Benim gibi olan var mı ? Tek arkadaşım o da uzakta şu an, o da belli belirsiz nadiren görüşürüz. Üni okuyorum orada da tek kişi var, çevremde hiç kız yok. Eski liseden tanıdığım çocuğun instagramına bakıyorum bir sürü insan ve sosyal eğlenceli ortamlar, bense antidepresanlara bağımlı bok gibi bir hayat içindeyim.

Benim gibi olan var mı ? Tek arkadaşım o da uzakta şu an, o da belli belirsiz nadiren görüşürüz. Üni okuyorum orada da tek kişi var, çevremde hiç kız yok. Eski liseden tanıdığım çocuğun instagramına bakıyorum bir sürü insan ve sosyal eğlenceli ortamlar, bense antidepresanlara bağımlı bok gibi bir hayat içindeyim.
Umarım iyi olursunuz. Hayat kötülüklerle dolu iken ardında iyiliğe de sahip. Umut ışığını her zaman saklayın; zamanı geldiğinde sizi aydınlatacaktır. Tanrı/çaların yardımı sizinle olsun. İyi dileklerimle.

Güzel kardeşim içmeyin bu antidepresyonları, içme bakalım ölecenmi, bir sene ne olacak, banada yıllar evvel ilaç verdiler, insanın hayatını saman gibi yapıyor, insanın hayatını mahvediyor, içmedim attım, ne oldu beynim zonkladı uykusuz kaldım, elim ayağım titredi, öldüm öldüm dirildim aynı piç isa gibi, o bi kere dirildi ben defalarca ölüp ölüp dirildim, o günlerde geçti ŞEYTANA şükürler olsun, ama dert sıkıntı bitiyor mu, bitmiyor ama bu defa kendin bağışıklık kazanıyorsun, bak kardeşim o ilaçları bırak, kademeli olarak azaltarak, bende sigarayı bırakmak istiyorum, sigarayı bırakmak daha zor, o ilaçları neden bıraktım biliyormusun, çünkü hayattan tat aldırmıyor o ilaçlar, hayat yemek gibi düşün acısıyla tatlısıyla, insan sürekli bal yemez, tuzda ister acı biberde ister, salçala o ilaçlar sana sadece tatlı yediriyor, dolaysıyla hayatın tam tadını alamıyorsun at o ilaçları üzüleceksen üzül ağlayacaksan ağla, bunları yaşa ki hayat buymuş de , Esenlikler

Bu biraz insanın hayata olan bakış açısıyla ilgili bazı insanların önüne muzlu pasta koysan mutlu olur
Bana çok diyorlardı üniversitede çevren olur arkadaşın olur fakat öyle dost arkadaş bulduğum falan yok
Fakat hayat surprizlerle doludur kiminle ne zaman tanışacağını bilemezsin ehliyet kursunda bile ilişkisi başlayan veya arkadaş edinen insanlar gördüm
Günümüzde çoğu insanın hayatında bir sürü insan var ve bu insanlar dostluk arkadaşlık nedir bilmez 100 tane koyunla arkadaş olcağıma 1 tane aslanla dost olurum daha iyi
Tanıştığınız insanları gözden geçirin ve size uygun olan insanlarla dostluk edin
Canınız sıkıldığı zaman bir şeylerle uğraşın ben mesela odama bir şeyler alıyordum sıkıldığım zaman onlarla eğleniyordum
İlaçları bırakmanızı öneririm çünkü hiçbir faydası yok

Üzücü buna benzer bir hayatım vardı 1 2 sene öncesinde, kötü bir lise ortamı içindeydim arkadaş ortamım yoktu, sürekli insanlardan bir şekilde kaçma, aynı zamandada sosyalleşmek isteyen birisiydim. Sosyal medya ortamında sırf birisiyle zaman geçirmek için belirli organizasyon veya kuruluşlara mesaj atıyordum sırf maksat zaman geçsin birisiyle konuşayım diye. En son sosyal medyada "Dini kuruluşlar" adı altında bir katalog vardı, orda Spiritüel Satanizm sayfasıyla tanıştım. Yine herkeste olduğu gibi geri dönmez umuduyla hesaba yazdım. O günden bugüne birgün olsun hiçbir zaman geri çevirilmedim, Türk Ekibi her türlü şeyi öğretme hevesine sahip insanlardı, devamlı bir sohbet muhabbet içerisindeydik tıpkı bir abi-kardeş ilişkisi gibiydi. Henüz yeni yeni toparlıyorum artık biraz daha alıştım, o günden beri herşeyi eksiksiz yerine getiren çok kıymetli Joy Of Satanas Turkey ekibine sonsuz minnettarlığımı sunmak istiyorum, herşey için Teşekkürler!

Bu biraz insanın hayata olan bakış açısıyla ilgili bazı insanların önüne muzlu pasta koysan mutlu olur
Bana çok diyorlardı üniversitede çevren olur arkadaşın olur fakat öyle dost arkadaş bulduğum falan yok
Fakat hayat surprizlerle doludur kiminle ne zaman tanışacağını bilemezsin ehliyet kursunda bile ilişkisi başlayan veya arkadaş edinen insanlar gördüm
Günümüzde çoğu insanın hayatında bir sürü insan var ve bu insanlar dostluk arkadaşlık nedir bilmez 100 tane koyunla arkadaş olcağıma 1 tane aslanla dost olurum daha iyi
Tanıştığınız insanları gözden geçirin ve size uygun olan insanlarla dostluk edin
Canınız sıkıldığı zaman bir şeylerle uğraşın ben mesela odama bir şeyler alıyordum sıkıldığım zaman onlarla eğleniyordum
İlaçları bırakmanızı öneririm çünkü hiçbir faydası yok
Teşekkür ederim
Güzel kardeşim içmeyin bu antidepresyonları, içme bakalım ölecenmi, bir sene ne olacak, banada yıllar evvel ilaç verdiler, insanın hayatını saman gibi yapıyor, insanın hayatını mahvediyor, içmedim attım, ne oldu beynim zonkladı uykusuz kaldım, elim ayağım titredi, öldüm öldüm dirildim aynı piç isa gibi, o bi kere dirildi ben defalarca ölüp ölüp dirildim, o günlerde geçti ŞEYTANA şükürler olsun, ama dert sıkıntı bitiyor mu, bitmiyor ama bu defa kendin bağışıklık kazanıyorsun, bak kardeşim o ilaçları bırak, kademeli olarak azaltarak, bende sigarayı bırakmak istiyorum, sigarayı bırakmak daha zor, o ilaçları neden bıraktım biliyormusun, çünkü hayattan tat aldırmıyor o ilaçlar, hayat yemek gibi düşün acısıyla tatlısıyla, insan sürekli bal yemez, tuzda ister acı biberde ister, salçala o ilaçlar sana sadece tatlı yediriyor, dolaysıyla hayatın tam tadını alamıyorsun at o ilaçları üzüleceksen üzül ağlayacaksan ağla, bunları yaşa ki hayat buymuş de , Esenlikler
En yakın zamanda bırakacağım, tek korkum eskiye yeniden dönüp elim ayağım titremesi falan ama umarım atlatırım

Teşekkür ederim

En yakın zamanda bırakacağım, tek korkum eskiye yeniden dönüp elim ayağım titremesi falan ama umarım atlatırım
kademeli olarak bırak, bir anda etkiler onun yerine kendine uğraşlar bul, korku panik umutsuzluk olacaktır, ama sonun da güçlü olan sen olacaksın

Merhaba!

Yalnız olmak her zaman kötü değildir ve başkalarının hayatı daha aktif ve sosyal olsa da, sizin hayatınızın aynı şekilde olması gerekmez.

Yalnızlığı kendinize faydalı şekilde kullanmak daha iyidir, çünkü kendiniz için bolca zamanınız var ve bu zamanı kendinize ayırarak ruhsal olarak gelişebilirsiniz.

Bizim bir Baba Şeytan'ımız var ve bu, ulaşılabilecek en büyük nimetlerden biridir.

Hail Satan!

Sosyal beceriler kişinin ruhundan gelir. Örneğin Güneşi veya Plutonu 12. evinde olan bir kişi çok yalnızlık çekebilir ve bu normaldir. Çünkü ruhu o yönde çalışır ve ruhundaki enerjiler kişiyi yalnızlığa iter. Aynı şekilde Güçlü Merkürü ve 11. evi olan kişiler de sosyal kelebekler olabilirler. Bunlar karmik olarak ruhumuza kazınmış enerjilerdir ve kimi zaman da kaderimizdir.

Ancak biz SS'ler olarak kaderimizi değiştirebilme yeteneğine sahibiz. Yalnızlıkla alakalı bir negatif karmanız varsa MUNKA mantrası ile bunu kırabilirsiniz. Arkadaş veya partner çekme çalışmaları yapabilirsiniz. 3 Ocakta Venüs karesi yapılabilir. 28 Ocakta ise Merkür karesi yapılabilir. Hem de Merkür, arkadaşlığın ve sosyal çevrenin burcu olan Kova burcunda olacak, bu tarz bir çalışma için mükemmel zamanlama.

Dürüst olmak gerekirse bu tarz bir amaç için tam bir kare kullanmanıza gerek bile yok. Basitçe auranızı Sarı veya Yeşil enerji ile arkadaş çekebildiğiniz yönünde programlarsanız da etkisini görürsünüz.

Biliyorum, kızacaksın belki bana. Ben de senin gibi çok yalnızım. Evet acı tarafları var ama başka da huzuru var bence. Özellikle günümüz dünyasında, yalnız kalmak bir bakıma korunabilmekte demektir. Babaya inan, ama 1 yıl ama 5 yıl o hak edene hak ettiğini verir. Haberin bile olmaz, ruhun bile duymaz. Gözünü açıp kapatırsın, her şey değişir hayat böyledir. Akışa bırakmaya çalışalım. En önemlisi özgür bir şekilde kendi tercihlerimizi kendimizin yapabilmesidir. Ve tüm o canını yakanların canı öyle bir yanar ki, sen bilmezsin. Babaya bırak, yaşamaya devam et. Senin hiçbir şey yapmana gerek bile kalmayacak. Biz sadece görebildiklerimizle hissediyoruz. Anlıyoruz. Ama göremediğimiz durumlarda, öyle şeyler oluyor ki evrende. Biraz anlamaya çalış ve geçmişini düşün, tecrübelerini, yaşadıklarını. Korunduğunu sen de anlayacaksın. Zaten etrafına bakman bile yeterli. Önemli doğru zamanda, doğru insanlarla olabilmek. Zaten buradasın. Bizimlesin. Bırakmam seni. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Arayan, soran kimse yok ölü gibiyim ama baba isterse her şey olur ve değişir buna inan. Bu onun için o kadar kolay ki, tek yapman gereken inanıp yoluna devam etmen

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back