1- Bu dünyanın titreşimi ve ruhani seviyesi tanrılığa ulaşmış insanların içinde yaşayabilmesi için uygun değil. Siz şu andaki bedeniniz ile mikroskobik bir ortama ışınlansaydınız yaşayamazdınız. Aynı şekilde Mikroskobik boyutlarda yaşayan canlıları sizin yaşadığınız düzleme getirirsek onlar da hayatta kalamaz. Bu tam anlamıyla böyle değildir ancak bunu kafanızda böyle kodlayabilirsiniz.1- Tanrı olan insanların bedeni neden hâla burada değil.
2- Maxine Dietrich'e ne oldu? Tam açıklar mısınız?
3- Neden çoğu SS'in çok iyi hayatı yok?
Yukarıda açıkladığım üzere kendisi şu anda Kahraman seviyesine ulaşmıştır. Magnum Opus'un seviyeleri hakkında bilgi almak için bu gönderiyi okuyabilirsiniz.Peki kendisine ne oldu?
Merhaba , bıraktığınız linklerdeki konuların olduğu bir liste varmı daha fazla okuyabiliceğimiz ?1- Bu dünyanın titreşimi ve ruhani seviyesi tanrılığa ulaşmış insanların içinde yaşayabilmesi için uygun değil. Siz şu andaki bedeniniz ile mikroskobik bir ortama ışınlansaydınız yaşayamazdınız. Aynı şekilde Mikroskobik boyutlarda yaşayan canlıları sizin yaşadığınız düzleme getirirsek onlar da hayatta kalamaz. Bu tam anlamıyla böyle değildir ancak bunu kafanızda böyle kodlayabilirsiniz.
Tanrıların bu dünyaya şu anda gelmemelerinin sebebi bu. Tanrılığa ulaşmış insanların bu dünyada barınmamalarının da sebebi bu. Aynı şekilde Düşman uzaylı formları olan Reptilyanlar ve Griler de biz insanlardan "ruhani" açıdan daha üstünlerdir. Bu sebepten ötürü onlar da dünyaya iniş yapmıyorlar. Bu sebeple yahudiler yaratıldı. Bu kadar düşük seviyede onların işlerini yapabilecek hizmetkarlar olarak.
2- Kendisi Magnum Opus'a ulaştı ve bir Kahraman oldu. Yukarıda anlattığım sebepten ve meşguliyetlerinden ötürü de güvenli bir yere çekildi. Magnum Opus'un Seviyelerini açıklayan bu yazıyı okumanızı öneririm.
3- Spiritüel Satanizm insanlara kaderlerini değiştirme gücü verir. Tanrılar tarafından bize verilmiş güç meditasyonları ve çalışmalar sayesinde her SS kendi problemlerini çözüp ideal bir hayat elde edebilir. "Çoğu SS'in çok iyi bir hayatı yok" demek doğru olmayacaktır. Genellikle forumlarda hayatlarındaki büyük sorunlardan bahseden ve yardım isteyen kardeşlerimiz yeni SS'lerdir.
Gerçek bir SS zaten hayatlarındaki problemleri karma kırarak ve büyüler yaparak ortadan kaldıracaktır. Çevresinde güçlü bir korunma aurası yaratacağından zaten hayatında herhangi bir tehlike veya problem olmasının önüne geçecektir. Gerçekten çalışan SS'lerin hayatları gayet iyidir. Ancak talihsizlikler hepimizi bulabilir. Gerçekten çalışan ve gelişen bir SS olmanız ailenizden birinin kaybını engellemeyecektir. Bu tarz problemler herkesin başına gelebilir.
4- Bu konuda forumlarda ve sitemizde zaten sayısız kaynak ve bilgi bulunmaktadır. Söylenmiş şeyleri defalarca söylemek yerine olan kaynakları size iletmem daha doğru olacaktır.
Kabbalah Exposed:
“Tek Tanrı” - Yahudiler Tarafından Yozlaştırılmış, Saptırılmış ve Çalınmış Bir Kavram
Bir Yahudi Haham'ın İtirafı: Şiva, Şeytan'dır
Kaba-Allah
Çalıntı Altı Köşeli Yıldız
Şeytan Kazanandır
Thoth'tan Çalınan Kabala'nın İfşası
Yahudi Dünya Düzeni - Yahudiler Okült Gücü Kullanıyor
Siteye basitçe "Yahudi" yazıp aratırsanız önünüze sayısız kaynak çıkacaktır. Şuradan okumaya başlayabilirsiniz: Yahudi problemi ve Anti-Siyonizm
Çok fazla detay ve bilgi olduğu için hepsini listelemek oldukça zaman alacaktır. Sonne beyin hazırladığı İçerik Arşivi’ni baştan başlayarak okuyabilirsiniz. Siteyi de aynı şekilde baştan başlayarak kategorilerle okuyabilirsiniz.Merhaba , bıraktığınız linklerdeki konuların olduğu bir liste varmı daha fazla okuyabiliceğimiz ?
Thelema'dakiler, Yahudi Kabalası'na dayanan ve Tanrılara büyük bir hakaret olan Klippoth'u pratik ederler. Aleister Crowley'in konuştuğu Aiwass adındaki varlık ise bir Gri'dir.Thelema'daki aiwass adındaki varlık parazit ya da gri mi? Bu konuyu açıklığa kavuşturacak birisi var mı?
Ben adanmıştım ama Thelema ilgimi çekiyordu epey okuma yaptım, kendimi öyle adlandırıyordum. Şimdi tekrar dönmek istiyorum SS'e.Thelema'dakiler, Yahudi Kabalası'na dayanan ve Tanrılara büyük bir hakaret olan Klippoth'u pratik ederler. Aleister Crowley'in konuştuğu Aiwass adındaki varlık ise bir Gri'dir.
Yeniden adanmanız gerekmiyor. Sadece Şeytan'a ve Tanrılara pişmanlığınızı içten bir şekilde dile getirin. Ardından bu yolun gerekliliklerini gerçekleştirmeye odaklanın.Ben adanmıştım ama Thelema ilgimi çekiyordu epey okuma yaptım, kendimi öyle adlandırıyordum. Şimdi tekrar dönmek istiyorum SS'e.
Temsil ettikleri şeyler önemlidir, kimse aslında bir çiçeğe ya da böceğe tapmıyordu. Örneğin, Güneş’e tapınma eylemi bile derin bir okült anlam barındırmaktadır.Peki eski dinlerin, inançların doğa tapınımı olması neden? SS ile ilgisi yokki
Artık saçmalamayı kesin ve bir karar verin. Örneğin bu yazımızda "Tek Tanrı" konseptinin esasında Yahudiler tarafından çalınmış, saptırılmış ve yozlaştırılmış olduğunu açıkladığımız hâlde kalkıp da temelsiz bir şekilde böyle suçlamalarda bulunmaya çalışıyorsanız, iyi bir niyetinizin olmadığı ortadadır. Bir gönderinizde Spiritüel Satanizm’e geri dönmek istediğinizi ifade ederken, başka bir gönderinizde bu öğretiyi çelişkili bulduğunuzu söylüyorsunuz. Sitemizdeki yazıları dikkatlice okuyun ve kendi içinizde ne yapmak istediğinize net bir şekilde karar verin. Bu tür tutarsız yaklaşımlarla bizim vaktimizi boşa harcamayın.Bu din başlı başına çelişki. Tek tanrıcılığı yumuşatıp uyarlamaya çalışmışsınız. Tengricilik örneğin tek tanrılı bir din.
Çok kararsızım, düşünmem lazım.Temsil ettikleri şeyler önemlidir, kimse aslında bir çiçeğe ya da böceğe tapmıyordu. Örneğin, Güneş’e tapınma eylemi bile derin bir okült anlam barındırmaktadır.
Artık saçmalamayı kesin ve bir karar verin. Örneğin bu yazımızda "Tek Tanrı" konseptinin esasında Yahudiler tarafından çalınmış, saptırılmış ve yozlaştırılmış olduğunu açıkladığımız hâlde kalkıp da temelsiz bir şekilde böyle suçlamalarda bulunmaya çalışıyorsanız, iyi bir niyetinizin olmadığı ortadadır. Bir gönderinizde Spiritüel Satanizm’e geri dönmek istediğinizi ifade ederken, başka bir gönderinizde bu öğretiyi çelişkili bulduğunuzu söylüyorsunuz. Sitemizdeki yazıları dikkatlice okuyun ve kendi içinizde ne yapmak istediğinize net bir şekilde karar verin. Bu tür tutarsız yaklaşımlarla bizim vaktimizi boşa harcamayın.
İçerik Arşivi
Arşiv
Sümer Tabletleri'nde anlatılanlar doğrudur; velâkin çevirisi Yahudi Zecharia Sitchin tarafından yapıldığı için pek çok eksiklik bulunmaktadır ve içerisindeki alegoriler de yanlış anlaşılmıştır.Peki Enki'nin Kayıp Kitabı hakkında bir açıklama var mı?
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan