Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Tanrıların Evi: Yeni Üyeler Hoş Geldiniz

Maelstorm

Member
Bu metin, Joy of Satan Muhafızı Alexandros Iowno'nun forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Hepimiz bir zamanlar Satanas’ın Sevinci yolculuğunda tamamen acemiydik, yolların en okült ve en yüksek olanına inisiye edilmiştik.

Geriye dönüp bakıldığında, herkes Tanrıların tezahür etmiş varlıklarına daha yakın olacak, yolda sağlamlaşacak, daha güçlü olacak, daha bilge olacak, gelişmiş ruhaniyetle, zihnin güçleriyle, gerçek Tanrılara yakın olacak kadar nasıl da iyi yönde değiştiğini görebilir.

Ama durum şu ki, bir yolculuğa göğüs germek zorundaydınız ve hâlâ da öylesiniz ve bu, hayatımızda hiçbir zaman garanti değildir. İnsanlar hayatın pek çok entropik “hatası” nedeniyle başarısız olabilir ve oluyorlar da, bazıları kendi kontrollerinde, bazıları da bizim kontrolümüzde.

İnsanları engellerin ve tehlikelerin yolundan kurtaran tek değişmez güç, başarılı ve özlem dolu Spiritüel Satanistlerin yardımına izin vermek ve kabul etmektir ve bu yardım, söz konusu Spiritüel Satanistler bunu kendi akıllarından, ruhlarından vermeden gelemez. Nihayetinde bu, kişinin gerçekten ilerlemiş olduğunun ve aynı zamanda topluma ve Tanrılara olan sevgisinin bir kanıtıdır. İnsanlık durumumuza içtenlikle bakmalı ve sahip olduğumuz her şeyin nihayetinde insan olarak kendimiz olduğunu gözlemlemeliyiz. Geri kalanı, tüm Evrende olduğu gibi, garip bir şekilde, bilinçlerin yaşam deneyimine olanak sağlaması için bir gösteridir.

Her gün yeni üyelerin geldiğini ve dönüşümle dolu en yoğun yola girdiklerini hatırlatmak istiyorum. Sahte dinlerin dayattığı zihin kafeslerini buraya gelmek için gereken ölçüde kırdılar, bazıları meraklı, bazıları bir çağrı hissediyor, bazıları spiritüel, bazıları değil, ancak hepsi gerçeğe ve kurtuluşa yönelik içsel çağrıları nedeniyle buraya geliyorlar. Bu bazen ifade edilemeyen bir şeydir ama eğer takip ederlerse ifade edilebilir. Yoğun bir savaş var ve hayat bir savaş olduğuna göre, biz de kardeşlerimizin doğru adımları atmalarına ve Satanas’ın Sevinci'nin yüce bilgeliğini inkar ederek hayatın SONSUZ dipsiz çukurlarına düşmemelerine yardımcı olmak için buradayız.

Burada yaptıklarımız ve her bir üyeye olan yardımınız, ufacık bir cevap olsa bile, kozmik ölçekte kavrayabileceğinizin ötesinde bir öneme sahiptir. Bu, içinde yaşadığımız bu düzlemlerde RUHLARIN gerçek kurtuluşundan kaynaklanmaktadır. Yeni üyelere, her şeyi bilen yeni bir üye olarak bize mükemmellik borçları varmış, herhangi bir yargının filtresiymişiz, kozmosun öğrencileriymişiz gibi davranmamalıyız, ancak kendimize yardım ettiğimiz gibi kendimizden olanlara da yardım eden arkadaşlar, kardeşler ve ebeveynler olarak davranmalıyız. Biz ailemizin bir yansımasıyız ve onlar da biziz, siz ve ben farklı değiliz ama mükemmelleşmek için aynı Tanrısal özleme sahibiz. Bu nedenle kusurlarımız, eksikliklerimiz, farklılıklarımız ayrılık nedeni değil; aksine, doğaya, Tanrılara ve kendimize karşı bu karmaşık hayatı yönetebileceğimizi ve tamamlayabileceğimizi kanıtlama nedenidir.

Geriye dönüp bakıyorum ve eğer yolculuğuma bir SS olarak yeniden başlayacak olsam, yolun şimdiye kadar nasıl olduğunu bilerek, bunun potansiyel düşüşlerle dolu olduğu gerçeğine karşı duygusal bir uyanıklık hissediyorum, neyse ki iyi idare ettim ve bu tüm topluluğun, Ruhban Sınıfının ve Tanrıların sayesindedir. Yeni yüzleri hoş karşılayın ve onları yanlış beklentili yanlış davranış standartlarına, entelektüel idealleştirmelere, duygusal ve zihinsel zeka seviyelerine, dünya meseleleri üzerindeki konumlarına veya sahip olduğunuz diğer öznel ideallere dayanarak reddetmeyin, çünkü burada yaptığımız şey, nihayetinde birbirimize öğretecek olduğumuz bu geçici maddi meselelerin ötesinde ve üzerindedir. Bunu yaparken, burada yeni olan sizlere de söylüyorum, Satanas'ın Sevinci'nde gerçeği arama sözü sizi her zaman Tanrılarla ve gerçek benliğinizle hizalayacak ve bir bütün hâline getirecektir. Buradaki ödüller gerçektir ve yalnızca en yüksek sessizliklerde sunulur.

Kibar, arkadaş canlısı, olgun, zeki ve mümkünse insanlara yardım etmede ilham ve coşku kaynağı olarak Tanrıların yaratıcı gücüne bağlı olmak, başkaları için bir ışık hâline gelmek, işte bu Tanrıların sevdiği kişiler olmamızın yoludur.

Nasıl iletişim kurduğumuz ve davrandığımız, potansiyel olarak yalnızca bir ruhu kurtarmakla kalmayıp, varoluş zaman çizelgesinde bir Tanrı yaratılmasına yardımcı olma derecesinde önemlidir. Bunu bilerek, Tanrılar Meclisi'nin gelişmesine karşı çıkmaya kim cesaret edebilir! Bu potansiyel Tanrıların, Tezahür Etmiş Tanrılar olmasına Yardım Edin ve biz, düşman güruhuna rağmen, nihayetinde kendimizden olanı bu standartta seviyor ve destekliyoruz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back