Gold Serpent New member Joined Aug 14, 2024 Messages 35 Today at 4:37 PM #1 Raum meditasyonu muydu öyle bir şeydi sanırım, onun çevirisi ne zaman gelir?
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 1,033 Today at 4:40 PM #2 Yarından sonra çevrilip yayınlanmış olur. Bu tarz çeviri istekleriniz varsa bu konu altında belirtebilirsiniz.
Yarından sonra çevrilip yayınlanmış olur. Bu tarz çeviri istekleriniz varsa bu konu altında belirtebilirsiniz.
Gold Serpent New member Joined Aug 14, 2024 Messages 35 Today at 4:48 PM #3 Sonne said: Yarından sonra çevrilip yayınlanmış olur. Bu tarz çeviri istekleriniz varsa bu konu altında belirtebilirsiniz. Click to expand... Çok teşekkür ederim Sonne Bey' uzun süredir beklediğim bir çeviriydi. Keşke konu başlığını "Çeviri Talepleri" falan yapsaydım, alâkalı olurdu.
Sonne said: Yarından sonra çevrilip yayınlanmış olur. Bu tarz çeviri istekleriniz varsa bu konu altında belirtebilirsiniz. Click to expand... Çok teşekkür ederim Sonne Bey' uzun süredir beklediğim bir çeviriydi. Keşke konu başlığını "Çeviri Talepleri" falan yapsaydım, alâkalı olurdu.
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 1,033 Today at 4:53 PM #4 Gold Serpent said: Çok teşekkür ederim Sonne Bey' uzun süredir beklediğim bir çeviriydi. Click to expand... Rica ederim. Gold Serpent said: Keşke konu başlığını "Çeviri Talepleri" falan yapsaydım, alâkalı olurdu. Click to expand... Hâlledildi.
Gold Serpent said: Çok teşekkür ederim Sonne Bey' uzun süredir beklediğim bir çeviriydi. Click to expand... Rica ederim. Gold Serpent said: Keşke konu başlığını "Çeviri Talepleri" falan yapsaydım, alâkalı olurdu. Click to expand... Hâlledildi.