Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Karma & Çalışma Tezahürü

Sonne

Moderator
Bu vaaz, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Çalışmaların tezahürü ile ilgili olarak bu konunun yanıtlayacağı belirli bir soru var. Spiritüel Satanistler, özellikle de bu yolda yeni olanlar, yanlış bilgi ve deneyim eksikliği nedeniyle, çalışmalarına başladıktan sonra bir süre için çalışmalarının ters etkilere sahip olabilecekleri bir durum ile karşılaşabilirler.

Bu durum karşıt enerjiler nedeniyle ortaya çıkabilir. Örneğin şifacılıkta, kişi şifa verir ve belirli bir süre için durum görünüşte aynı kalabilir, hatta daha da kötüleşebilir. Daha sonra, kişi çalışmaya devam ettikçe, bir tersine dönüş gerçekleşebilir ve kişi iyileşmeye başlayabilir. Bu çoğu durumda doğaldır ve kişi uygun majikal araçlar kullandığında (Satanas’ın Sevinci’nde olduğu gibi), bu bazı durumlarda beklenir.

Yukarıdakilerin ardında pek çok neden vardır ama en öne çıkan nedeni belirtmek gerekirse, bunun nedeni belirli karmik engellerin var olmasıdır. Kuyuya ulaşmak için bir kayayı yerinden oynatmaya çalıştığınızda, önce döküntüler düşecek, sonra temizlenmesi gerekecek ve nihayetinde doğrudan kuyudan su çekilebilecektir. Bu nedenle daha fazla majiye girişilmeden önce ruhun arındırılması gereklidir. Bu süreç tamamlandığında, bu durum artık gerçekleşmeyecektir.

Ayrıca, eğer bir alanda olumsuz karmik bir birikim olmasaydı, kişi en başta acı çekmek veya zarar görmek zorunda kalmazdı. Bu nedenle, hâlihazırda mevcut olan bir sorunun düzeltilmesi için çoğu durumda tam da yukarıda anlatılan süreçten geçmek zorunda kalınacaktır. Bu, çalışmanın niteliğine ve olumsuz birikimin miktarına bağlı olarak biraz zaman alabilir.

Yukarıdakiler akılda tutulduğunda, kişi tüm dağınıklık temizlenene kadar devam etmeli ve sonunda bu süreç boyunca gelişmeye devam edebilmelidir. Bir şeyin gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlamanın bir başka yolu da bu sürecin gerçekleşmeye başlayacak olmasıdır. Eğer kişinin majisi hiç çalışmıyorsa, hiçbir şey üzerinde herhangi bir etki olmayacaktır (ya da yukarıdakiler gerçekleşmeyecektir - her şey aynı kalacaktır). Böyle bir durumda, kişi çalışmanın kendisine ilişkin rotasını değiştirmeyi ve başka tür bir majikal çalışma yapmayı bilmelidir.

Bu çok karmaşık bir konu olduğundan, yukarıda anlatılanlar çoğu duruma cevap verebilecek genel bir yanıttır. Birçok durumda ve her bireye bağlı olarak, yukarıdakiler etkilenebilir ve çözülmesi gereken daha fazla şey olabilir. İlerledikçe kişi bunlar ile karşılaşacaktır.

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Arkadaşlar şimdi benim bir programım var. 5 dk gözler kapalı 5 dk açık 16 raum enerji beeen 9 olumlama 16 raum aura 9 olumla her cakraya 7 raum 9 olumlama ondan sonra k.a Satanas titretme satanik mavi enerji soluma 10 algiz 10 sowillo 10 zivax 10 ansuz 9 olumlama 30 nefes temel meditasyon çakra döndürme bunları hergün iki defa bunlar çok uzun değilmi 40 dk yı geçiyor bunların daha kolayı yokmu ?

Arkadaşlar şimdi benim bir programım var. 5 dk gözler kapalı 5 dk açık 16 raum enerji beeen 9 olumlama 16 raum aura 9 olumla her cakraya 7 raum 9 olumlama ondan sonra k.a Satanas titretme satanik mavi enerji soluma 10 algiz 10 sowillo 10 zivax 10 ansuz 9 olumlama 30 nefes temel meditasyon çakra döndürme bunları hergün iki defa bunlar çok uzun değilmi 40 dk yı geçiyor bunların daha kolayı yokmu ?
Kendinizi yormayacak şekilde yapmalısınız meditasyonlarınızı.

Kendinizi yormayacak şekilde yapmalısınız meditasyonlarınızı.
Bende bunu diyorum, bu meditasyon programı bana ağır geliyor.Her gün iki defa bu programın daha etkili bir halini nasıl yaparım bilmiyorum. Esenlikler

Bende bunu diyorum, bu meditasyon programı bana ağır geliyor.Her gün iki defa bu programın daha etkili bir halini nasıl yaparım bilmiyorum. Esenlikler
Rün sayılarını azaltın bence. Çok fazla enerji alıyorsunuz bu programda. Üstünede yoga egzersizlerinizi yapıyorsanız fazla enerji sizi rahatsız ediyor bu da yorgunluğa yol açıyor olabilir diye düşünüyorum.

Rün sayılarını azaltın bence. Çok fazla enerji alıyorsunuz bu programda. Üstünede yoga egzersizlerinizi yapıyorsanız fazla enerji sizi rahatsız ediyor bu da yorgunluğa yol açıyor olabilir diye düşünüyorum.
Nasıl mesala 16 'yı 8 mi yapayım, örnek verebilirmisiniz. Esenlikler

Nasıl mesala 16 'yı 8 mi yapayım, örnek verebilirmisiniz. Esenlikler
Evet bu sekilde daha rahat olur sizin için. Burada amaç sizin rahatlığınız tamamen,meditasyonlarınızdan yorulmamanız gerekir kendiniz için. Rün sayılarını dediğiniz şekilde azaltıp gerekirse bazı rünleri tamamen kendi tercihinize göre çıkartabilirsiniz. Raum rününü de kullandığınız diğer rünlerin tekrar sayısı gibi,9 veya 10 tekrara azaltabilirsiniz. İyi günler dilerim

Evet bu sekilde daha rahat olur sizin için. Burada amaç sizin rahatlığınız tamamen,meditasyonlarınızdan yorulmamanız gerekir kendiniz için. Rün sayılarını dediğiniz şekilde azaltıp gerekirse bazı rünleri tamamen kendi tercihinize göre çıkartabilirsiniz. Raum rününü de kullandığınız diğer rünlerin tekrar sayısı gibi,9 veya 10 tekrara azaltabilirsiniz. İyi günler dilerim
teşekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back