Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çatırtılar Patırtılar

galadort

New member
Merhaba. Karanlıktan korkuyorum. Gece meditasyon yaparken ışık açık bir şekilde yapıyorum. Işığı kapatıp yapmaya çalıştığım zaman önümde sürekli silüetler beliriyor veya öyle görüyorum. Işık açık bir şekilde yaparken ise bazı meditasyonlarda gözümü kapatıp odaklanmaya çalışırken büyük ihtimalle birkaç küçük parazit duvardan yataktan ve camdan çat pat şeklinde sesler çıkartıyor ve odağım bozuluyor. Bu arada yanlış anlaşılmasın sadece meditasyonlarımın süresi uzuyor, aksatmıyorum hiçbir şekilde eksiksiz tamamlıyorum hepsini lakin odamı çivit mavisi satanik alevlerle yaksamda sesler veya silüetler gözümün önünden veya aklımın içinden çıkmıyor çoğu zaman. Parazitleri kovmanın daha etkili bir yolu var mıdır ve karanlık korkumu yenmek için ne yapabilirim çünkü bu bir sıkıntı olmaya başladı gece rtr yaparken odam karanlık ise terlemeye başlıyorum saf korkudan değil lakin korku ve heyecandan.

Esenlikler,

Gerçekten parazitler sizi rahatsız mı ediyor, yoksa karanlık korkunuzdan ötürü kafanızda sesler mi üretiyorsunuz bilmiyorum. Her iki durum için de çözümler vereceğim.

Vinasa mantrası parazitler için kullanılabilir. "Vİİ-NAA-SAA" şeklinde üzerilerine titretebilirsiniz. Bu mantra çok yıkıcı güç içerdiği için asla üstünüzde kullanmayın. Sadece parazitler tarafından rahatsız edilirseniz onlara doğru titretin.

Karanlık korkunuzu yenmek içinse "Wunjo" rünüyle bir çalışma yapabilirsiniz.

Ayrıca karanlıktaki bilinmezlik hissinden korkmanızı anlayabiliyorum, ancak size gelebilecek çoğu parazitin zaten kolay bir şekilde tarafınızca öldürülebileceğini anlayın. Karanlık içindeki avcı sizsiniz, onlar değil. Auranıza yaklaşmaya çalışmak onlar için ölüm fermanına eşdeğer. Bunun farkında olun.

İyi günler.

Ters bir örnek ama yardımcı olabilir: Nasıl temizlenirken Auranıza mantraları titretiyorsanız aynı şekilde Vinasa için de geçerli, direkt o düşmanı hayal edip onun üzerine titretmelisiniz.

Herhangi bir gölgeyi imgeleyip üzerine aynı anda titreşimi yapıp mavi alevle yakmayı da deneyebilirsiniz. Zihninizde
canlandırdığınız şeyin çalışmayı yaparken gerçekten yok olduğunu imgeleyin. İşiniz bittiğinde bunun üzerine çok düşünmeyin. Tekrar sayılarını ise 9 kez yapabilirsiniz.

Esenlikler,

https://ancient-forums.com/viewtopic.php?p=380748#p380748

Vinasa is not to be invoked. But it is used to destroy.
“In the case of a malevolent influence, vibrate “Vinasa” VEE-NAH-SAH 9 times following vibration of the name backwards, letter by letter. If the name is unknown, then just vibrate the word “Vinasa” 9 times, and affirm: “You are no more.” Vinasa is an ancient Sanskrit word of banishment and acts to destroy the unwanted energy and/or entity. This word is to destroy and should not be used for any other purpose. Human spirits who are trapped and who mean no harm should be guided to reincarnate.”

Vinasa çağırılmamalıdır. Ancak yok etmek için kullanılır.
“Kötü niyetli bir etki durumunda, ismin tersten, harf harf titreşiminden sonra “ Vinasa ” VEE-NAH-SAH'ı 9 kez titretin. İsim bilinmiyorsa, " Vinasa " kelimesini 'tersten' 9 kez titretin ve "Artık yoksun." Deyin. Vinasa eski bir Sanskritçe sürgün sözcüğüdür ve istenmeyen enerjiyi ve/veya varlığı yok etmek için kullanılır. Bu kelime yok etmek içindir ve başka bir amaç için kullanılmamalıdır. Kapana kısılmış ve zarar vermek istemeyen insan ruhları reenkarne olmaya yönlendirilmelidir.”

Konu hakkında bir yazı daha:

https://ancient-forums.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1291

Bu konuyu daha detaylı anlatan uzun bir yazı vardı ancak onu bulamadım.

Bizzat Vinasa'yı düzden titrermiş biri olarak önerim, bunu yapmayın lütfen. Evinizi temizlemek için Algiz, Surya, Ansuz, Wunjo rünlerini kullanabilirsiniz. Reenkarnasyona yönlendirme için ruhla iletişime geçebilir, Tanrılar ve Tanrıçalardan yardım isteyebilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Esenlikler,

Tahmin ediyorum ki odanızı tamamen temizleseniz bile korkmaya devam edeceksiniz çünkü korkunuzun kaynağı aslında kendi zihniniz. Odanızda parazit kirliliği söz konusu olsa bile rahatsız olmanın dışında korkmak yine sizin zihninizde oluşan bir açıktan ötürü meydana geliyor.

Ben kendimi bildim bileli ruhaniyete meraklıydım ve bu da beni çocukken korku filmleri izlemeye yönlendirmişti. Çünkü bize sunulan kaynaklar arasında bu ruhaniyet açığını kapatacak ne yazık ki başka bir şey yoktu. Bu filmler de benim zihnimi kirlettiğinden ötürü, bahsettiğiniz tarzda korkuları geçmişte çok sık yaşamış birisiyim.

Bana göre en basit çözümü odanızda, tercihen kimsenin olmadığı gece vakti ışıkları kapatın ve zifiri karanlıkta kalın. Gözlerinizi kapayın ve sadece bekleyin. Kalbiniz yerinden çıkacak gibi olsa dahi açmayın. Odadaki sesleri çok net bir şekilde duyabiliyor olsanız da açmayın. Dayanamayıp açarsanız pişman olmanıza gerek yok, tekrardan kapatın. Üstünden 5-10 dakika geçtikten sonra göreceksiniz ki hiçbir şeyin olduğu yok. Nefesinize odaklanıp birkaç dakika daha rahatlayın ve bu korkunuzu da büyük ihtimal yenmiş olacaksınız

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back