Mali
New member
Esenlikler,
Çakralarımızdaki enerji akıșı kökten taça dogru mu, taçtan köke dogru mu, yoksa ikiside degil mi?
Çakralar dıșardan enerji mi alır yoksa kendileri enerji mi üretirler?
Meditasyonlardaki temel amaç çakraları çalıșır hale getirmek midir öyleyse sadece çakralara yoğunlașarak temiz ve korunan bir aura elde etmek mümkün mü?
Çakraları döndürürken ne tarafa döndürüldüğü önemli mi?
Kalp çakrası döndürülüyor mu ve kalp çakrasının etrafındaki șekil 3 boyutlu mu?
Epifiz bezi bir çakra mı?
Sadece epifiz bezime yoğunlașarak meditasyon yaptığımda kendimi meditasyon ihtiyacımı karșılamıș gibi hissediyorum, bu șekilde yoğun boșluk meditasyonları ile autayı ve çakraları temizlemiș olmak mümkün mü?
Ruhumuzun çakralar hariç bașka hangi kısımları var?
Çakralar hakkında sizin benimle paylașmak istediğiniz herhangi bișey var mı?
Eğer mümkünse cevap verirken kaynaklarıda paylașarak bana ekstra okuma imkanı verirseniz sevinirim, kaynakları hatırlamıyorsanız sorun yok yine de cevaplarınızı esirgemeyin.
Çakralarımızdaki enerji akıșı kökten taça dogru mu, taçtan köke dogru mu, yoksa ikiside degil mi?
Çakralar dıșardan enerji mi alır yoksa kendileri enerji mi üretirler?
Meditasyonlardaki temel amaç çakraları çalıșır hale getirmek midir öyleyse sadece çakralara yoğunlașarak temiz ve korunan bir aura elde etmek mümkün mü?
Çakraları döndürürken ne tarafa döndürüldüğü önemli mi?
Kalp çakrası döndürülüyor mu ve kalp çakrasının etrafındaki șekil 3 boyutlu mu?
Epifiz bezi bir çakra mı?
Sadece epifiz bezime yoğunlașarak meditasyon yaptığımda kendimi meditasyon ihtiyacımı karșılamıș gibi hissediyorum, bu șekilde yoğun boșluk meditasyonları ile autayı ve çakraları temizlemiș olmak mümkün mü?
Ruhumuzun çakralar hariç bașka hangi kısımları var?
Çakralar hakkında sizin benimle paylașmak istediğiniz herhangi bișey var mı?
Eğer mümkünse cevap verirken kaynaklarıda paylașarak bana ekstra okuma imkanı verirseniz sevinirim, kaynakları hatırlamıyorsanız sorun yok yine de cevaplarınızı esirgemeyin.