Wotan's Druid said:
Çakralar kalıcı hasar alabilir mi(uvuz kaybı gibi)?Uvuz kaybı olduktan sonra teorik olarak büyü ile tekrardan yaratılabilir,peki bu ruh için geçerli mi?
Teşekkür ederim
Esenlikler,
Tek bir çakranın tamamen yok olmasının, ruhu farklı bir şeye evireceğini veya yok edeceğini düşünüyorum. Bu konuda yorum yapamam, çünkü tek bir çakra yok olduğunda mantıken insan ruhu bozulmuş oluyor, ancak basit bir örnek vermek gerekirse, eğer bu kadar ciddi bir hasarla karşılaşılmışsa çok büyük problemlerin baş göstereceği aşikârdır.
Kök Çakrası olmayan birisinin reenkarne olabilmesini beklemiyorum. Kalp Çakrası olmayan birisi örneğin, en dengesiz insandan bile daha dengesiz olacaktır. Ruhani anlamda demiyorum, buna alt ve üst güdüleri/duyguları da katabilirsiniz. Boğaz Çakrası olmazsa zaten beyin, öylesine duran bir organdan farksız olacaktır. Altıncı Çakra olmadan algımız kapanır. Taç Çakrası olmadan kişi zaten yürüyen ölüden farksızlaşır. Güneş Çakrası olmadan ruh zaten varoluştan silinir
Bu çakraların yönettiği bölgelere girmiyorum bile. Örneğin gerçekten Kalp Çakrası olmayan birisi, kalpsiz de olabilir. Çünkü ruha vuran, bedene de vuruyor. Özellikle bölgesel çakralarda bu geçerli, o bölgedeki organlarda hastalıklar meydana geliyor.
Dediğim gibi, az bilgi sahibi olduğumuz ve sadece hipotezler üzerinden ilerleyebileceğimiz bir soru. Ancak dediğim gibi, bu kişi bir şekilde ruhani âlemde var olabilse bile, reenkarnasyonda veya reenkarnasyondan sonrasında büyük sıkıntılar yaşayacaktır, çünkü o çakraların yönettiği organlar da bundan aşırı zarar görecektir veya baştan hiç oluşmayacaktır.
İyi geceler.